FDA Orientering nr. 2

Lederen: Kvalitet contra kvantitet

Vi har ikke brug for flere tv-kanaler, men vi vil være glade, hvis vi kan få mere indhold og bedre kvalitet i dem, vi har, skriver landsformand Poul Juul.

StartForfra

Ved at gå med i aftalen om den digitale funktionalitet StartForfra er FDA med til at sikre en seerfordel også for mindre distributører.

Nogle anlæg har behov for at kigge på vedtægterne

Programvalg i to antenneforeninger afslørede, at der i vedtægterne er behov for præciseringer.

Sælg ikke guldet

Det er ikke kabler og hovedstation, der er et antenneanlægs vigtigste aktiv. Det er medlemmerne, der er guldet. Sælg det ikke, skriver Kai Nielsen, der henviser til hvordan man styrker sin forening. 

Mange års programsamarbejde ophører

Gistrup Antenneforening med godt 1600 husstande følte sig ikke mere velkommen i paraplyorganisationen NTA, der leverer programmerne. Derfor siger Gistrup farvel og ser sig om efter andre muligheder.

Skærmtrolde kan også uden tv-skærm

De kendte på tv-skærmen kan også underholde ”live uden skærm”. FDA-orientering har været blandt seere til to aftener med Jørn Hjorting på 78 og Johannes Langkilde på 31 for at opleve, hvordan de klarer sig uden tv-kameraer.

Gennembruddet kom for 20 år siden

Det blev gennembruddet for satellit-tv til danskerne, da satellitten Astra 1 blev placeret på 13 grader øst. Vi har talt med Discovery og Eurosport, som var med for 20 år siden og stadig udvikler sig.

TV2 Sport har nået målet

Det er kun to år siden, at TV2 Sport under meget kritik blev oprettet. Siden har den udviklet sig og tilkendegiver, at målet, sat ved starten, er nået. Men det standser ikke her.

Det rette mødested

De sjællandske antenneforeninger drøftede fremtiden i Hotel Prindsens Guldaldersal – og hørte om gyldne muligheder også fremover.

Læs også om, tv-prisernes himmelflugt, beslutningen i EU om, at kabel-tv net skal åbne sig for konkurrenter. 10 år med AFO og en antenneforenings bestyrelse, der gik til eksamen – og bestod.